First Hotel Royal

Bo nära till allt i Säffle centrum. Ät god middag i Royal Bar. Vi har Take away för dig som inte vill äta i restaurangen/ puben, bara ring oss! Lunchrestaurangen stängd just nu.
Vill du inte äta i restaurangen/ puben går att ta med sig maten hem, ring oss på 0533-126! Lunchrestaurangen stängd just nu. First Hotel Royal ligger centralt i Säffle med gångavstånd till shopping, restauranger, teater - och danslokaler. Hotellet ligger vackert i anknytning till ett parkområde vid Byälvens strand. Hotellet har 100 rum varav alla är rökfria. Självklart kan vi även erbjuda rum för rörelsehindrade. Restaurang, pub, bastu. Pool. Prova vårt teaterpaket, eller varför inte golfpaketet. Lunchrestaurangen stängd just nu. I Royal Bar serveras mat och dryck för hela familjen med säsongsvarierad pub-meny.

Ska du ordna konferens i centrala Säffle, varför inte på First Hotel Royal. Alla våra lokaler är utrustade med modern trådlös konferensutrustning. Vi ordnar med allt, fika, frukt, kaffe, mineralvatten och annat tilltugg under konferensen. Vill ni även äta lunch under er konferens serverar vi dagens lunch i hotellrestaurangen. Ring för mer information. Fri parkering bredvid hotellet. För dig som kommer med el-bil, vi har två el-platser- ring och boka!

För mer information se webb.
Öppettider
INFO
Plats
Året runt
Namn
First Hotel Royal
Adress
Olov Trätäljagatan 2
661 30 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
First Hotel Royal ligger mitt i Säffle. Här trivs båda säfflebor och gäster. Vi erbjuder ett välutrustat gym, pool och en populär restaurang och bar.
Tillbaka
Säffle
Besök hemsida
Öppet året runt
Pool
Pub/Nattklubb
Restaurang
Take away