Krokstad Herrgård

Krokstad Herrgård - den pampiga ekallén välkomnar dig till herrgården, vackert omgärdade av trädgård och den engelska parken. En unik och skön miljö för avkoppling och fest.
Vid Byälvens utlopp i Vänern finns Krokstad Herrgård med anor från 1200-talet. Den pampiga ekallén välkomnar dig in till herrgården och dess flyglar som är vackert omgärdade av trädgården och den engelska parken. I vårt kök med lokalsinne och världsvana finns kökschef Håkan Mattsson som skapar kreativt av Värmlands råvaror som blir till minnesvärda smakupplevelser. Krokstad Herrgård är med i White Guide.

Krokstad Herrgård har klassiskt inredda rum med alla bekvämligheter. Sov så gott i bekväma sängar bäddade med nymanglade lakan och vakna till frukost med solsken och fågelsång. För mer info och priser se webbsida. Följ gärna krokstad Herrgård på Facebook.
INFO
Plats
Öppettider
Arrangör
Namn
Krokstad Herrgård
Adress
Krokstad
661 94 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
På Krokstad Herrgård ägor hittar du också Vagnslidret som används till konferens, musikkvällar. På sommrarna slår man upp de stora portarna för café och kvällsserving av enklare rätter.
Vägbeskrivning
Från södra infarten till Säffle, kör mot Duse Udde
Året runt.
Tillbaka
Säffle
Besök hemsida
Historia
Konst
Öppet året runt
Turistbyrån tipsar
Värmländsk mat