Ställplats Medborgarhuset

Ställplatser i centrala Säffle, vid Medborgarhusets parkering.
Medborgarhuset är en av de största arrangörerna av dans-, teater- och musikevenemang i Värmland. Medis som det också kallas ligger centralt i Säffle. Det finns 8 stycken ställplatser med el vid parkeringen. Observera att ställplatserna kan inte användas vid stora arrangemang som på Trafikens Dag, Säffle marknad etc, de stängs av dagen innan de stora evenemangen. Vintertid tillgång till toa och dusch på Medborgarhuset, kod fås vid betalning. Sommartid - service och betalning i Säffle gästhamn.
Toatömningsstation för husbilar i närheten av Herrgårdsgymnasiet. Position: 59,120660° 12,919484° .
INFO
Plats
Öppettider
Arrangör
Medborgarhuset Säffle - Ställplats
Magasinsgatan 2
661 80 Säffle
tourist@saffle.se
Namn
Medborgarhuset
Adress
Magasinsgatan 2
661 30 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Välkommen till Medborgarhuset i Säffle. Medis som det kallas gör att vår lilla stad har ett kulturutbud som kan mäta sig med många större städer. Här uppträder lokala så väl som internationella artister. Humor, teater, musikal, mässor, konferenser med mera. Biljettbokningen öppen måndag - fredag kl. 13.00 -17.00.
Vägbeskrivning
Centrala Säffle, Magasinsgatan
Handikappinformation:
Entrédörrar i markplan. Det finns hiss upp till teatersalongen. I teatersalongen finns det platser för rullstol och ledsagare tillgängligt. I dansrotundan är det ramp upp till andra plan.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Ramp
Året om. Högsäsong 1 juni - 21 augusti, tel Hamnkontor +46 (0)533-100 09. Hamnkapten: +46 (0) 76-63 15 723. Från 1 oktober ingen betalning, tillgång till el.
Tillbaka
Säffle
Besök hemsida
Ställplats
Sjönära boende

Priser

Pristyp: Högsäsong Dygn
Pris: 150 kr
Beskrivning:
Högsäsong 1 juni - 31 augusti. Tillgång till toa, dusch och el. Kod fås vid betalning vid Säffle Gästhamn eller Medborgarhuset
Pristyp: Lågsäsong Dygn
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Lågsäsong. Tillgång till toa och dusch, kod fås vid betalning på Säffle turistbyrå, Medborgarhuset eller Säffle Gästhamn