7
apr

Backbone - Nycirkus med toppakrobatik

Nycirkus i världsklass med australiensiska Gravity & Other Myths.
Missa inte denna Nycirkus i världsklass. På scenen får vi se tio uttrycksfulla nycirkusartister och två musiker. Spektakulärt, men också vackert, energiskt, känslosamt och roligt. En totalupplevelse!
Vad är styrka? Var kommer den ifrån? Hur mäts den? I Backbone testas gränserna för vad styrka kan innebära; fysiskt, emotionellt, individuellt och kollektivt. Backbone är det fantastiska nycirkuskompaniets Gravity & Other Myths tredje uppsättning. Deras senaste show, A Simple Space, som turnerade med Riksteatern fick stor internationell framgång.

Bokning: 0533 / 681600 mån-fre 13 - 17 eller via ticketmaster
Biljettkassan öppnar en timme innan föreställningen
INFO
Plats
Namn
Medborgarhuset
Adress
Magasinsgatan 2
661 30 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Välkommen till Medborgarhuset i Säffle. Medis som det kallas gör att vår lilla stad har ett kulturutbud som kan mäta sig med många större städer. Här uppträder lokala så väl som internationella artister. Humor, teater, musikal, mässor, konferenser med mera. Biljettbokningen öppen måndag - fredag kl. 13.00 -17.00.
Vägbeskrivning
Centrala Säffle, Magasinsgatan
Handikappinformation:
Entrédörrar i markplan. Det finns hiss upp till teatersalongen. I teatersalongen finns det platser för rullstol och ledsagare tillgängligt. I dansrotundan är det ramp upp till andra plan.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Ramp
Tillbaka
Säffle
Besök hemsida Boka här
Teater
Show

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 250 kr
Pristyp: Ungdom studerande
Pris: 75 kr
Pristyp: Familjepaket
Pris: 595 kr
Beskrivning:
Två vuxna och två barn 595 SEK

Tillfällen

2019-04-07 19:00