31
mar

The Hebbe Sisters & Duo Sentire

Konsert med The Hebbe Sisters och Duo Sentire.
De tre systrarna Hebbe utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi.
Sagt om The Hebbe sisters: " De förvaltar och för vidare traditionen av den klassiska jazzsången med en avspänd scenunderhållning, timing och träffsäkra stämmor."

Duo Sentire utgörs av Ulrika Hebbe piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello. De har en mycket lång musikalisk erfarenhet som solister och som duo har de uppmärksammats för sitt samspel, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser. Deras tre döttrar är alltså The Hebbe sisters.
Förbokning senast lördag 30 mars! Bokning: ring 070-654 98 41 eller 070-343 05 73. Fika ingår i biljettpriset. Kontanter eller swish gäller vid betalning.


Arrangeras av Svanskogs Folkets Hus Förening i samarbete med Säffle Teaterförening och med stöd från Kultur på Landsbygd
INFO
Plats
Namn
Svanskog Folkets Hus
Adress
Bengtsforsvägen
3
662 50 Svanskog
Kommun: Säffle
Beskrivning
I centrala Svanskog, ligger vid vägen mot Bollsbyn.
Vägbeskrivning
Svanskog ligger på gränsen mot Dalsland ca 20 km från Åmål och 35 km från Säffle. Hänvisningsskyltar finns vid E45 och E18.
Tillbaka
Svanskog
Besök hemsida
Musik

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 170 kr
Beskrivning:
Scenpass 140 SEK. Ungdom 120 SEK

Tillfällen

2019-03-31 18:00