15
nov

The Real Group och The Hebbe Sisters

En exklusiv godbit för alla musikälskare!
Äntligen kommer The Real Group tillbaka till Säffle! Och den världsberömda gruppen gör det tillsammans med Värmlands nya favorittrio – The Hebbe Sisters. Två så enormt skickliga och samsjungna grupper på en och samma kväll blir en mycket exklusiv godbit för alla musikälskare.

The Real Group är en svensk banbrytande vokalgrupp, verksam i Sverige och
internationellt sedan starten 1984. Med sin förmåga att skapa ovanligt varierade, lekfulla och uppfinningsrika arrangemang inom ramen för sin ovanliga sättning – fem mänskliga röster – har gruppen blivit uppskattad världen över, oavsett ålder, kön samhällsklass och nationalitet. Med rösten som enda instrument har man skapat ett eget musikaliskt uttryck i området mellan jazz, pop och svensk körmusik.

The Hebbe Sisters är tre värmländska, skönsjungande systrar som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet. Emelie, Josefine och Maria Hebbe utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek
för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi.
INFO
Plats
Arrangör
Visklubb -67
Skalbaggvägen 21
661 43 Säffle
an.falk@telia.com
Namn
Medborgarhuset
Adress
Magasinsgatan 2
661 30 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Välkommen till Medborgarhuset i Säffle. Medis som det kallas gör att vår lilla stad har ett kulturutbud som kan mäta sig med många större städer. Här uppträder lokala så väl som internationella artister. Humor, teater, musikal, mässor, konferenser med mera. Biljettbokningen öppen måndag - fredag kl. 13.00 -17.00.
Vägbeskrivning
Centrala Säffle, Magasinsgatan
Handikappinformation:
Entrédörrar i markplan. Det finns hiss upp till teatersalongen. I teatersalongen finns det platser för rullstol och ledsagare tillgängligt. I dansrotundan är det ramp upp till andra plan.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Ramp
Tillbaka
Säffle
Besök hemsida Boka här
Musik

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 395 kr
Pristyp: Ungdom
Pris: 250 kr

Tillfällen

2018-11-15 19:00