7
sep

Skördefest på Värmlandsnäs 2019

Värmlandsnäs Skördefest, Säffle, erbjuder en mångfald av upplevelser. Här finns något för alla, en njutning för alla sinnen!
Skördefesten erbjuder en mångfald av upplevelser. Här finns något för alla, en njutning för alla sinnen, mängd aktiviteter om man så vill eller så kan man sitta i lugn och ro i en trädgård med något gott att äta. Ibland utbudet finns utställningar, djur, hantverk, konst, maskinvisningar, musik med mera. Ett bra tips - ta med en kylbag för allt det goda du köper. Betalningsmetod varierar! Många tar kort och/eller Swish men det är bra att ha med kontanter. Skördefesten pågår i dagarna två med massor av aktiviteter, öppet lördag 10:00-17:00, söndag 10:00-16:00. Läs mer i programmet om aktiviteterna och öppettiderna! En del stationer har bara öppet lördag.

Programinformation kommer snart på http://www.skordefestvnas.se/. Håll koll på webben och Facebook för nyheter och uppdateringar!
Se gärna filmen! https://youtu.be/qPbH6lUn1BM
INFO
Plats
Arrangör
Värmlandsnäs Skördefest ideella förening
661 80 Säffle
info@skordefestvnas.se
Namn
Värmlandsnäs
Adress
533
661 92 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Värmlands kornbod! Du når denna vackra bygd med säreget kustlandskap längst ut på Ekenäs genom att ta väg 533 från Säffle centrum, följ skyltning Ekenäs. Det går också att köra ut den östra sidan av Värmlandsnäs på Södra Ny vägen. Avfart i Värmlandsbro. OBS!! Torserud ligger på väg 540 mellan Ölserud och Södra Ny.
Vägbeskrivning
Väg 533 från Säffle centrum, följ skyltning Ekenäs. Från Värmlandsnäs på Södra Ny vägen. Avfart i Värmlandsbro.
Tillbaka
Säffle
Besök hemsida
Övrigt
Skördefest

Tillfällen

7-8/9 - 2019-09-07
2019-09-08