Fiska i Harefjorden FVO

En av Säffles stora sjöar är Harefjorden, här får du och hela familjen uppleva ett naturskönt och variationsrikt fiske.
Harefjorden är beläget mellan Säffle i söder och Glafsjorden i norr som sedan går upp till Arvika. Harefjorden är mest känd för sin rika tillgång på gös, men även abborre och gädda finns att tillgå. Det finns tillgång till båtramper efter hela sjöns sträckning och genom slussen i Säffle har man förbindelse med Vänern.

Fiskekort berättigar endast till fiske med handredskap. Årskortet gäller 1 år framåt från utskriftsdatum. Förbud mot att fiska Gös i hela området från den 25 april tom 15 juni, fångad Gös under förbudstiden ska återutsättas.
Fångst av Asp, Ål och Kräftor är förbjudet under hela året.
För alla regler om minimimått på fisk med mera se hemsidan eller iFiske.se https://www.ifiske.se/fiske-harefjorden-byalven.htm.

Ortsbor och sommarstugeboende runt Harefjordens Fiskevårdsområde. Familjekort / "sommarstugekort": säljs endast av Styrelsen för Harefjordens FVOF. Tillfälliga besökare får medfölja och fiska på detta kort. Läs mer på http://harefjorden.se/fiskekort.html

För mer information och regler angående Fiskerätt och fiske med nät se webbsida.
Öppettider
INFO
Plats
Året runt.
Namn
Harefjorden, Säffle kommun
Adress
lövenborg
661 94 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Från Högsäters färja i norr till Gamla tegelbruket (ovan Nordic Paper) i söder. Harefjorden är beläget mellan Säffle i söder och Glafsjorden i norr som sedan går upp till Arvika. Harefjorden är mest känd för sin rika tillgång på gös, men även abborre och gädda finns det gott om. Asp, brax, mört, ruda och löja är också fiskar man kan att få på kroken här.
Vägbeskrivning
Väg 545, väg 175.
Tillbaka
Besök hemsida
Fiske

Priser

Pristyp: Årskort
Pris: 220 kr
Beskrivning:
Per person.
Pristyp: Månadskort
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Per person
Pristyp: Dagskort
Pris: 40 kr
Beskrivning:
Per person