Njordstorp Permakultur Gård

Gårdsbutik med lokalproducerat och café!
I gårdsbutiken finns det mycket gott att köpa med hem, som ost, kombucha thé med olika smaker,syrade produkter som t.ex. surkål och syrade morötter. koncentrerad saft, sylt, surkål, ägg med mera. Frukt och grönsaker finns också att köpa - allt efter säsong. Produkter är garanterad lokala, ekologiska och hållbara. Läs gärna mer på webben om produkterna.

Njut av fika, glass eller en god smörgås med kaffe. Sommarcafé från mitten av juni till slutet av augusti. Meny med våra produkter bland annat fruktkaka med vaniljglass, hembakt surdegsbröd med vår populära curry ostburgare. Olika drycker. Vi har även öppet på höst och vinter från oktober till mars. Läs mer på webben och följ oss gärna på Facebook för öppettider och nyheter. Välkommen till Njordstorp Permakultur Gård!
Öppettider
INFO
Plats
Gårdsbutik och café; Oktober - mars alla lördagar kl.11.00 -15.00. April - september lördag - och söndagar kl.11.00 -16.00. Andra dagar, ring först.
Sommarcafé; Lördagar och söndagar, kl.10:00 -15:00 från mitten av juni till slutet av augusti.
Arrangör
Njordstorp Permakultur Gård
Gillberga Njordstorp
661 95 Värmlands Nysäter
info@njordstorp.se
Namn
Gillberga Njordstorp
Adress
Gillberga Njordstorp
661 95 Värmlands Nysäter
Kommun: Säffle
Beskrivning
I trakten kring Nysäter finns det gott om fina stigar och gamla skogsvägar för mountainbike cykling och även vägleder för en fin dag med hela familjen. Njut av en tur till museum eller sjö.
Vägbeskrivning
Väg 175 mot Arvika. Från Värmlands Nysäter kör 4 km norr, tag vänster mot Torp. Efter ca 700 m tag vänster till Nerskogen. Parkering finns.
Tillbaka
Värmlands Nysäter
Besök hemsida
Gårdsbutik
Lokalproducerat
Cafe